Massagebehandlingar


Massage mjukar upp muskler och ger ökad blodcirkulation, vilket leder till att spänningar och muskelknutor släpper samtidigt som slaggprodukter rensas ut av kroppens system. Genom träning och stretch byggs musklerna upp, leder blir starkare och rörligare vilket i sin tur gör, att vi orkar mer på såväl jobbet som på fritiden.

Massagebehandling, 30 / 45 / 60 minuter – 500:- / 600:- / 700:- kr
I en massagebehandling blandas olika tekniker för att på bästa och lämpligaste sätt behandla och lindra dina muskulära problem. Både i förebyggande syfte och vid akuta besvär.


Helkroppsmassage, 800:- kr
I helkroppsmassagen används den klassiska massagetekniken för att bl.a. öka cirkulation, lätta på spänningar och ge avslappning. Mycket skönt för kropp och själ!


Öronakupunktur, 40 min, 580:- kr
Genom att palpera örat hittar man obalanser och ömhet som motsvarar en kroppsdel eller ett organ i kroppen. Med hjälp av nålar sätter man igång självläkningen. Bra både vid själsliga och kroppsliga åkommor som bla sömnproblem, ångest, depression, värk och allergi.


Akupressur, 60 min – 600:- kr
Behandlar energiobalanser i kroppen som uppstått pga av bl.a. förträngda känslor, dålig kost, klimatomständigheter och stress. Genom att trycka på olika akupunkturpunkter, påverkas kroppens energiflöde och rättar till de obalanser som framkallar smärtor och sjukdomar. Akupressur stimulerar kroppen till självläkning och är mycket avkopplande!